Omdömen

Karin!
STORT TACK för vad du har gjort för vÄra barn under Äret!
Du ska veta att du inspirerar dem sÄ mycket till sÄng- och musikglÀdje!
Linus har i höst köpt sin första elgitarr och trÀnar idogt varje dag. Ska starta band framöver. Viktor samlar till trumset..
Tack ocksÄ för den fina bok du gjort och som du skickade till barnen! Den var verkligen trevlig - lycka till med försÀljningen!

MÄnga kramar frÄn hela familjen Lundahl!

Hej Karin,
Fick aldrig tillfÀlle att tacka dig för UNDERBAR musik vid vÄran vigsel igÄr!!!! Hade aldrig kunnat hitta en bÀttre sÄngerska, bÄda lÄtarna var helt fantastiska!!! JÀttemÄnga av gÀsterna pratade om dig efterÄt, hur duktig du var och alla undrade hur jag hade hittat dig. Kommer absolut att rekomendera dig till alla som söker en sÄngerska för olika tillfÀllen! NÀr jag kommer hem frÄn bröllopsresan och har lite mer tid ska jag skriva och rekommendera dig pÄ bröllopstorget, det var ju sÄ jag fick tag pÄ dig! :)
Tack igen för ett oförglömmligt minne av vÄran vigsel! Och tack ocksÄ sÄklart till Mathias!!!

Anja & Mirko

Hej Karin,
Tack för mycket vacker sÄng i kyrkan nÀr vi gifte oss 27/8. Det var mÄnga fler Àn vi som beundrade din hÀrliga stÀmma! Ha det sÄ bra och hoppas vÄra vÀgar möts nÄgon annan gÄng i framtiden!

Kram Agneta & Mats

Hej Karin,
Sent omsider vill jag tacka dig Karin för all energi och peppande du gav mig inför sÄng i Visby Kyrka, Juni 2005. Bridge over troubled water blev succe - mestadels tack vare dig! Du har inspirerat mig till att börja sjunga i kör vilket Àr det roligaste jag gjort pÄ lÀnge.

Jenny


Hej Karin,
"-ett stort tack för din hÀrliga "förelÀsning" pÄ KMH i lördags. JÀttebra!...kanonbra sÄnger du hade gjort!! Dom ska jag köpa in till mina körer. (Hip-hop boken har vi redan).".

Ulrika


Hej Karin,
"Tack snÀlla för den fina sÄngen pÄ Vincents dop! Det var jÀttevackert! Jag och Olle Àr jÀtteglada att vi frÄgade dig! Det blev verkligen precis sÄ fint som vi hoppats! Flera av gÀsterna frÄgade vem det var som sjöng sÄ fint, och hur man fÄr tag i dig...sÄ det kanske blir fler sÄnguppdrag framöver..:-) STORT TACK och KRAM... ".

Carina, Olle och Vincent


Hej Karin!
"STORT TACK för din medverkan pÄ KMHs Pedagogdagar!
Jag har hört hur mycket lovord som helst frÄn deltagare som besökte dig. Jag visste ju att det skulle bli sÄ, men det Àr ju hur kul som helst nÀr ens visioner slÄr in.... ;-)
JĂ€ttetack helt enkelt!
Vi hörs!".

Peder Hoffman, Utbildningsledare KMH


Hej Karin!
"Ville bara stanna till och sÀga tack för ett otroligt inspirerande och bra seminarie pÄ KMH.s dagar! Köpte skivan och har nu kört nÄgra av lÄtarna med min lilla barnkör och de totalt Àlskar den! Och nÀr de fick höra att jag hade pratat med den som skrivit lÄtarna var jag nog den coolaste de trÀffat den dagen :-)
SÄ hur som helst - tack för ett jÀttebra material och fortsÀtt med det. Du Àr ju hur bra som helst pÄ det!
Be blessed!"

Rebecca


Karin HĂ„kansson!
"Musikpedagog i Nacka, fÄr Rosenborg-Gehrmans Pedagogstipendium. Karin har med stor kreativitet och friskt nytÀnkande utvecklat nya idéer kring musikÀmnets innehÄll och roll i grundskolan. Hennes lekfulla metoder för bland annat Àmnesintegration och anvÀndande av IT i musikundervisningen har inte bara inspirerat hennes egna elever utan Àven vÀckt stor uppmÀrksamhet bland kollegor och fackpress sÄvÀl inom som utom Sveriges grÀnser...

PÀr Lindstöm, Inge och Einar Rosenborgs Stiftlese för Svensk MusikTack söta Karin för din sÄng pÄ vÄr vigsel i lördags! Du var fantastisk! Din vÀrme, din röst, din sÄng, ditt komp - kunde inte önskat mer!

Charlotte Hederström


Rolig resa ut i vĂ€rlden Karin HĂ„kansson och Andreas Andersson har tillsammans skrivit text och musik till ”Under samma himmel”. Det Ă€r en musikalisk resa ut i vĂ€rlden med besök bland olika djur i Iran, Indien, Kina, Ryssland och Sverige. Musiken Ă€r medryckande med stor spĂ€nnvidd, allt ifrĂ„n rap till svĂ€ngig cha-cha med handklapp.
Karin och Andreas anvĂ€nder mĂ„nga olika ljudeffekter och musikinstrument för att förstĂ€rka upplevelsen. I sĂ„ngen ”Indien” förflyttas man snabbt till landet genom musikeffekterna. Texten, som handlar om en ko, curry, tigern och Bombay, ger pĂ„ ett lekfullt sĂ€tt ord att koppla till landet.
SĂ„ngtexterna Ă€r roliga och bygger bland annat pĂ„ rim, begrepp och upprepningar som gör det lĂ€tt att sjunga med i refrĂ€ngerna. Skivan bestĂ„r av tio sĂ„nger, alla sjungna av barn frĂ„n Älta skola i Nacka, dĂ€r Karin arbetar som musiklĂ€rare. Alla sĂ„ngerna finns ocksĂ„ med endast komp, sĂ„ man lĂ€tt kan sjunga med sin egen barngrupp.
För oss kĂ€nns den bra i en barngrupp dĂ€r flera har olika hemsprĂ„k. Vi kan glatt sjunga med i sista refrĂ€ngen ”Liten och stor under samma himmel, spelar ingen roll”.

Agneta Davidsson och Ulla Paepke , 14 februari 2007, Publicerad i Förskolan nr 02/2007


Karin,
Tack för fantastisk sÄng vid vÄr vigsel
Helt underbart!!! Alla var begaistrade.
Men det var inte bara Din sÄng som imponerade. Ditt hjÀrtliga bemötande vid vÄra möten trÀffade oss rakt i hjÀrtat!

Ännu en gĂ„ng ett varmt tack!

HĂ€lsningar Charlotte och Hans-Henrik

vocal.se
Intresseanmälan
Kontakt
Föredrag
Om mig
Meriter
Omdömen
Ljudklipp
Fotoalbum
Länkar
Gästbok